Muziek

MAMAWORDEN.nl van ANNIC TEN DUIS verkoopt ONZIN aan KWETSBARE VROUWEN | S04E11

Dit is de laatste aflevering van dit blok. 17 september zijn we weer terug!
Stem op BOOS (en Over Mijn Lijk) voor de Televizierring: www.televizier.nl/ring (BOOS vind je bij stap 5!)
Verschillende mensen zijn boos op Annic en Linda van Mamaworden.nl. Maar dat vindt Mamaworden niet zo leuk. Daarom dreigen ze met advocaten, verwijderen ze commentaar en blokkeren ze mensen met kritische vragen op social media. En waarom mensen boos zijn op Mamaworden? Nou, omdat er geld wordt verdiend met een twijfelachtige bloedtest, bijvoorbeeld. En vanwege de (betaalde) onzintips die Mamaworden aanbiedt. Zoals wandelen bij volle maan om je vruchtbaarheid te verbeteren.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl!
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. James Flash

  James Flash

  2 dagen geleden

  The abandoned comic positionally test because maria interestingly enter since a mellow peanut. terrific, thirsty craftsman

 2. Sjoer van der Ploeg

  Sjoer van der Ploeg

  6 dagen geleden

  Oh echt, er word onzin verkocht aan de makkelijkste doelgroep om onzin aan te verkopen?

 3. Brrrtttrrtt

  Brrrtttrrtt

  12 dagen geleden

  Viezerik die annic

 4. drone_photography42

  drone_photography42

  21 dag geleden

  Jammer dat tim niet zijn bloed heeft ingeleverd

 5. Marloes N

  Marloes N

  22 dagen geleden

  Tjah aan de ene kant denk ik ook, als die vrouwen zo dom zijn dat ze daar in trappen laat ze dan lekker. Je kunt niet iedereen 'redden'

 6. Wanheda Makarov

  Wanheda Makarov

  25 dagen geleden

  Wat een zielige wijf ze zoekt op internet dingen op om te klagen over dingen en op beeld komen. Alles voor aandacht zielige troll

 7. SabienNL

  SabienNL

  Maand geleden

  Linda heeft de draad gewoon weer opgepakt. Ze verkoopt de testen inmiddels op haar eigen website (www.lindareinhardt.nl/) en deelde deze winactie 5 dagen geleden op haar Instagram: "En om je in deze tijd te helpen geef ik twee consulten, inclusief bloedtest én invulboek weg." Bizar dat dit nog kan.

 8. Sue Spencer

  Sue Spencer

  Maand geleden

  The tedious pleasure rapidly rejoice because nephew phytochemically yell per a healthy plough. cloudy, faint fair canoe

 9. Coy Houle

  Coy Houle

  Maand geleden

  Je wordt iig niet zwanger als Annic je naait😅

 10. Lam Elam

  Lam Elam

  Maand geleden

  Niet zo slim van annic om met haar in zee te gaan. Ze had eerst research moeten doen naar Linda. Als ze dat had gedaan, dan was ze nooit met haar in zee gegaan.

 11. Lam Elam

  Lam Elam

  Maand geleden

  Er staan zoveel rechtzaken tegen Linda en haar man. Het schijnt zo te zijn dat haar medewerkers maandenlang hun salaris niet hebben gehad. En dat heeft ze blijkbaar in haar zak gestopt. Rechtzaken zijn nog gaande.

 12. Sam De Vlieger

  Sam De Vlieger

  Maand geleden

  Hallo Tim Hofman, ik vroeg me af: Heb je deze uitzending gemaakt voor of nadat Lize Korpershoek reclame is gaan maken voor de grip test?

 13. Bibian Bron

  Bibian Bron

  Maand geleden

  Laten we even iets rechtzetten. Als je zwanger wilt worden en dat lukt niet voel je je onzeker... Het maakt je niet kwetsbaar!! Annic wilde vrouwen vooruit helpen, en niet onderuit halen. Zij deed dit juist. Deze reportage vind ik ronduit belachelijk en volle maan speelt wel degelijk een rol in onze gemoedstoestand en daarbij dus ook onze kwetsbaarheid ofwel vruchtbaarheid. Als er een dokter is die overvoede vrouwen opnieuw wil verdedigen zie ik dit graag tegemoet in een nieuwe aflevering, dit keer graag met een degelijke onderbouwing! #komopzeg

 14. Sarina 1975

  Sarina 1975

  Maand geleden

  Deze vrouw is zo tering dik

 15. Rianne Visser

  Rianne Visser

  Maand geleden

  Vind Annic een rare vrouw. Roept altijd om meningen op Instagram, geef je jouw mening > wat haar niet zint, verwijderd ze de comment en plaats je die opnieuw > blokkeert ze je gewoon.

 16. EDM Ortiz

  EDM Ortiz

  Maand geleden

  Waarschijnlijk zal het verhaal iets persoonlijker zijn dan dat meisje hier schetst, maar begrijpelijk dat je niet per sé voor de camera wilt met je verhaal over 'ik wil zwanger worden'.

 17. J

  J

  2 maanden geleden

  Ik zit niet op een forum maar was gewoon een trouwe kijker van haar vlogs. Nu ik de aflevering van boos heb gezien spreekt ze zichzelf zo ontzettend tegen. Ze zei niet ik ga Linda helpen uit goodwill ze zei dit is mijn compagnon. Ze staat met deze site als bedrijf geregistreerd in de KVK. Maak mij niet wijs dat ze dit alleen maar uit goodwill hebt gedaan zonder een cent eraan te verdienen. Ze is en blijft een ras echte ondernemers vrouw. Verder is de man waar de test heen gaat geen eens arts. En is Linda maar gewoon een verpleegkundige. Het ergste vind ik nog dat ze zich nu ineens terug trekt van de site als founder. Het was toch Linda haar ding zei ze nu. Maar ze deed alsof het van jullie samen was. Het doel is toch nog lang niet bereikt. Als het echt was om iemand te helpen, ook nu zonder verkoop van de gezondheidstesten dan was ze er niet mee gestopt. Ze is ook gelijk gestopt met vloggen dus dat zegt ook wel wat.

 18. woutert114

  woutert114

  2 maanden geleden

  Ligt het aan mij of is het woord "Privilege" verkeerd gespeld op Tims shirt (bijvoorbeeld te zien op 09:08)

 19. Lilianne Sebel

  Lilianne Sebel

  2 maanden geleden

  Die Annick is een geldwolf eerste klas...

 20. stefanr00

  stefanr00

  2 maanden geleden

  Ik denk dat ik dat beter kan, vrouwen helpen zwanger te raken

 21. Pauline Schuffelen

  Pauline Schuffelen

  3 maanden geleden

  Deze vrouw die Boos was ROCKT echt!

 22. Mijn moeder is gek

  Mijn moeder is gek

  3 maanden geleden

  Ik kwam deze advertentie tegen op facebook. Is dit hetzelfde idee als die bloedtest van mama worden? Hoe kijken jullie tegen deze advertentie aan? Dit is toch de vriendin van Tim die in deze advertentie te zien is? Begrijp me niet verkeerd, niks van liefde voor Tim & Boos en ook voor Lize. Maar het verraste me toen ik dit tegenkwam, wetende hoe pittig deze uitzending was! Ben erg benieuwd hoe jullie hier nu tegenaan kijken. Hier een link naar de advertentie: facebook.com/104137334428241/posts/202122774629696/?sfnsn=mo

 23. TheSilenc3013

  TheSilenc3013

  3 maanden geleden

  13:59 Welk station is dit

 24. Joelle van der Nol

  Joelle van der Nol

  3 maanden geleden

  krijg oprecht een advertentie van vitamines voor vrouwen die zwanger zijn/willen worden

 25. Shanna Radge

  Shanna Radge

  3 maanden geleden

  Hahaha ik vond de manager van Annic wel tof..

 26. simani sanaia

  simani sanaia

  4 maanden geleden

  Kan je geen video maken over dat hele e-commerce en of het nou wel of geen oplichting is?

 27. Cynthsterr

  Cynthsterr

  4 maanden geleden

  Het klopt dat er een verband is tussen niet zwanger raken en tandvleesontsteking. Vraag me niet wat maar het is er haha. De rest is 1000%bullcrap.

 28. aaalbers

  aaalbers

  4 maanden geleden

  Volgens mij heeft Annic ten Duis van Wonderen ook al eens geprobeerd om haar volgers hun poep te laten testen. Mevrouw zelf had namelijk in haar eigen poep een bacterie (ze had vermoeidheidsverschijnselen) en dat bedrijf ( ik weet helaas de bedrijfsnaam niet meer) zou precies kunnen testen/uitzoeken om welke bacterie dat gaat. Met de informatie die je dan weer toegezonden krijgt over voeding en ik dacht vitamines zou je je na verloop van tijd helemaal geweldig voelen!! Ik vermoed dat ook hier weer de nodige knaken verdiend zijn. Niet veel later had Julliette het ook ...hoe dan???????? Gewoon hopen dat moeders al op voorhand de poep laten testen. Waarom anders die reclame weer...je gaat toch gewoon eerst naar de reguliere huisarts met je klachten? En al helemaal voor je KIND lijkt me!!!!!!! Zij moet echt afleren om zich niet bezig te houden met valse voorlichting over medische zaken want anders kost dit nog een keer haar kop. Kan gewoon niet die charlatan praktijken...moest gewoon een straf op staan.

 29. Roos Jasmijn

  Roos Jasmijn

  4 maanden geleden

  We willen een vervolg tim!!!

 30. Quinten Oud

  Quinten Oud

  4 maanden geleden

  Ik krijg letterlijk een reclame over een broodje kaas. Zeer toepasselijk dit!

 31. Nicole Manja

  Nicole Manja

  4 maanden geleden

  Ojee nooit gedacht dat Annic van Wonderen ook een oplichter is, en nieteens met het minst kwalijke, dus valt ook gewoon in de categorie fake people. It’s all about the money! 🤗

 32. Merino

  Merino

  4 maanden geleden

  Zooo, wat is die manager een pedante trut zeg. Niet te filmen!

 33. Sandra Murray

  Sandra Murray

  4 maanden geleden

  Ik wil een part 2! want er zijn nog te veel naïeve vrouwen die haar steunen! 🤨

 34. Doris Melton

  Doris Melton

  4 maanden geleden

  Leuk dit allemaal, maar waarom zou je in godsnaam bij iemand thuis langsgaan als een soort gestoorde stalker? Ik kan me niet voorstellen dat je je daar goed bij voelt, Tim. Als je tegen de kwetsbaarheid bent van vrouwen moet je gewoon normaal met elkaar om gaan en niet zo "Oh wAt VrEEmD ze WiLt nIeT iN gEsPreK mEt MiJ" terwijl je dondersgoed weet dat het ongepast is om zo'n beetje als een stalker voor iemands huis te verschijnen. En deze comments zijn ook echt walgelijk. Hoe erg je van mening verschilt, we moeten wel kunnen toegeven dat meer dan duizend comments die naar en negatief zijn tegenover Annic dat dat niet altijd makkelijk is te verwerken en overkomen. Stel je voor je hebt opeens duizenden mensen die je zo'n beetje willen cancellen en aanvallen, en voor je huis verschijnen!? Hebben we geen empathie meer als mens zijnde? Jezus!

 35. Has A

  Has A

  4 maanden geleden

  Doet me denken aan Gwyneth Paltrow... Ook zo'n kwakzalver. 😒

 36. J vd H

  J vd H

  4 maanden geleden

  Next up: het "B12 institute" in Rotterdam? Ook malafide!

 37. lisa s.

  lisa s.

  4 maanden geleden

  Ik snap echt niet dat mensen zo niet begrijpen hoe journalistiek werkt. Alles wat je in twijfel kan trekken gaat in twijfel worden getrokken en daaruit komen nou eenmaal vragen. Ikzelf heb er ook totaal geen verstand van maar je kan wel dit soort vragen verwachten als je zo vaag bezig bent.

 38. thomas van den wijngaert

  thomas van den wijngaert

  4 maanden geleden

  Wat een naar wijf die diana!

 39. Vera S.C.

  Vera S.C.

  4 maanden geleden

  Tim is een vrijmetselaar. Check z'n gebaren met z'n hand. uiteraard is Annic corrupt. Dit is groot in elkaar gezet drama

 40. Moi Maris

  Moi Maris

  4 maanden geleden

  Is het geen kwakzalverij om geld te verdienen aan iemand anders zijn probleem met adviezen die niet bewezen zijn?

 41. Rataj Alkhazrji

  Rataj Alkhazrji

  4 maanden geleden

  wie is boosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 42. Romée Kuik

  Romée Kuik

  4 maanden geleden

  Zij: "Je moet jezelf niet belangrijker maken dan je bent." Hij: wint 3 televiesier sterren

 43. Dikkie Baan

  Dikkie Baan

  4 maanden geleden

  Dit zijn verschrikkelijke praktijken en mensen, ik hoop dat karma ze inhaalt.

 44. Rowan Thomas

  Rowan Thomas

  4 maanden geleden

  Zoals de arts zei zijn er aandoeningen waardoor vrouwen sowieso niet zwanger kunnen worden. Ik heb zelf het syndroom van Turner type 45XO. Houdt gewoon in dat ik geen eitjes heb en dus zonder eicel donatie niet zwanger wordt. Ben nu gelukkig via ICSI en eiceldonatie behandeling 6 week zwanger 😊 en vanwege mijn aandoeningen zou ik nooit kijken naar dingen als mamaworden.nl omdat dat nooit zou werken. Maar zoals in het begin van de afl. gezegd werd, spreek je wel een kwetsbare groep aan, die, zeker als je al een tijdje probeert en het niet lukt, bereid is van alles te proberen en dingen als stomen van je vagina met gevaar voor eigen leven doen. Wat de arts ook zei, als het moeilijk gaat, moet je naar een doktor om de oorzaak te achterhalen en niet dit soort kwakzalverij gaan geloven.

 45. Steph

  Steph

  4 maanden geleden

  Die manager weet t ook niet meer 😂😂😂

 46. 이달의소녀 이브

  이달의소녀 이브

  5 maanden geleden

  Kent iemand holistik? Die twee dames supporten annic nog steeds dus laten we hun alsjeblieft gelijk ook cancelen

 47. Jeroen de Kruijf

  Jeroen de Kruijf

  5 maanden geleden

  JEZAS Kaylee spreekt echt 4938373 woorden per minuut.

 48. Welhung Yong Man City Wok

  Welhung Yong Man City Wok

  5 maanden geleden

  Junks en zwervers krijgen ook gewoon kinderen

 49. Anja ten Have

  Anja ten Have

  5 maanden geleden

  Nu weet ik waarom ze hoogstwaarschijnlijk haar NLcameras kanaal stopt / verandert.

 50. Sabah Jesim

  Sabah Jesim

  5 maanden geleden

  Annic moet voor de camera uitleg geven over de onzin die zij verkoopt. Ze komt er wel erg makkelijk mee weg!

 51. Tamara D

  Tamara D

  5 maanden geleden

  Ze heeft zojuist bekend gemaakt op NLcameras dat ze gaat stoppen met vloggen, beetje overdreven de video maar goed. Ze doet alsof haar neus bloed en gaat dus niet in op het Boos verhaal.. Ook kenmerkend, er is geen enkele comment geplaatst 🤔🤔

  • Tamara D

   Tamara D

   3 maanden geleden

   @aaalbers haha ja toch. Echt ongelofelijk, er zijn dus daadwerkelijk mensen die nog bij haar komen voor de advies dag. Zie haar Instagram story 🤔🤔

  • aaalbers

   aaalbers

   4 maanden geleden

   @Tamara D precies dat! Ik mag hopen dat die bedrijven eerst onderzoek doen naar wie ze in huis halen!!! Je wilt als bedrijf toch op geen enkele manier verweven willen worden met iemand die er zulke praktijken op na houdt! Manfield mag zich nu ook wel achter de oren gaan krabben, her gerucht gaat dat ze er daar al uitligt. Mooi!! Zo niet, laat ik Manfield wel even weten dat ik dan bij hun mn laatste schoenen heb gekocht!!

  • Tamara D

   Tamara D

   4 maanden geleden

   @aaalbers Droeftoeter is ze zeker, walgelijk mens! Ik hoop echt dat ze kapt met alles. Belachelijk hoeveel ze vraagt voor die zogenaamde advies dagen van dr, en na de aflevering van Boos moet je je ook maar afvragen of je haar als adviseur wilt hebben :).

  • aaalbers

   aaalbers

   4 maanden geleden

   @Tamara D ok, dat wist ik niet! Ik vond het al raar dat mijn comment bleef staan terwijl anderen steeds werden weggehaald. Wat een droeftoeter zeg die Annic ppffff maar bedankt voor je verklaring Tamara

  • Tamara D

   Tamara D

   4 maanden geleden

   @aaalbersJa, die comment is enkel zichtbaar voor jezelf. Wij kunnen je comment dus niet zien :).. Als je via een ander account haar video bekijkt dan zie je dat er geen enkele comments zijn.

 52. Attalus I

  Attalus I

  5 maanden geleden

  Misschien moet ze ook ff de sportschool in

 53. Linda

  Linda

  5 maanden geleden

  Bedankt voor de tips. Ik gooi nu meteen mn tandenstokers het raam uit

 54. Sem Van dijk

  Sem Van dijk

  5 maanden geleden

  Knap hoe Tim zo rustig kan blijven....

 55. San Andreas

  San Andreas

  5 maanden geleden

  Natuurlijk word je minder snel zwanger als je tandvlees ontstoken is. Wie wil nou met een stinkbek mee naar huis?

 56. Aniekuzz

  Aniekuzz

  5 maanden geleden

  Ik heb hier inderdaad niets mee te maken😂

 57. Maaike R

  Maaike R

  5 maanden geleden

  Annic is van 91800 volgers mooi naar 86500 gegaan hahahahah

 58. uitgestorven diersoort

  uitgestorven diersoort

  5 maanden geleden

  Jullie zijn echt helden

 59. Emke van Heiningen

  Emke van Heiningen

  5 maanden geleden

  Goed gedaan Boos! Wat een onzin dit xD

 60. mcm

  mcm

  5 maanden geleden

  Godsamme wanneer mag marije nou een keer presentatooor zijn

 61. defo stoked

  defo stoked

  5 maanden geleden

  Lief fijn en empowering dat deze jonge vrouw het voor andere vrouwen opneemt. Topper

 62. Ultrastime official

  Ultrastime official

  5 maanden geleden

  Is dit Laren?

 63. Glam Byhoss

  Glam Byhoss

  5 maanden geleden

  Het klopt zeker wel dat ontstoken tandvlees invloed kan hebben op je zwangerschap!

 64. Moi Maris

  Moi Maris

  5 maanden geleden

  Dat een vrouw niet zwanger kan worden is niet de schuld van annic. Annic zal het beste met vrouwen voor hebben om wel zwanger te kunnen raken. Dat het heel gevoelig ligt is duidelijk maar ze bedoelde het goed.

 65. Char Lotte

  Char Lotte

  5 maanden geleden

  Vreemd dat op het kanaal van Annic ten Duis geen enkele reactie staat? In haar laatste video opent ze nog met mamaworden.nl nlcameras.info/wiki/m47fd3to35LA2aQ/video Hoe dan?

 66. Roze

  Roze

  5 maanden geleden

  Wat een geweldige vrouw is dit. Ze heeft er eigenlijk zelf geen last van of iets mee te maken maar toch komt ze voor andere vrouwen op. Echt top!

 67. MindAiming

  MindAiming

  5 maanden geleden

  wat een apart mens

 68. Stefan van der Es

  Stefan van der Es

  5 maanden geleden

  Wat een topmeid, ik houd van haar💪🏼

 69. Thomas Joosten

  Thomas Joosten

  5 maanden geleden

  14:52 Ik vind het wel mooi dat ze het huisnummer niet laten horen, maar het volledige adres was enkele seconden eerder wel duidelijk te zien op het pakketje zelf.

  • Ruben van Vonderen

   Ruben van Vonderen

   5 maanden geleden

   hahaaah ja

 70. altijduptodate

  altijduptodate

  5 maanden geleden

  "Dit programma heeft bewezen dat het de leefstijl bij paren met kinderwens kan verbeteren, en daarmee de kans op zwangerschap en een gezond kind vergroot." Bron: www.erasmusmc.nl/nl-nl/patientenzorg/artikelen/mijnleefstijlzorg Ik vind jullie programma's erg goed, maar vindt deze aflevering erg eenzijdig belicht. Het zou sterker zijn als jullie naar beide kanten kijken. Dit kwam erg aanvallend op mij over, zonder dat jullie het verhaal hebben aangehoord + goed onderzoek gedaan hebben naar wat wel en niet waar is. Jullie brengen het ook over alsof het hele platform onzinnige feitjes heeft. Uiteraard ben ik het eens dat ze steken hebben laten liggen. Je kunt niet aan mensen vertellen dat wandelen met volle maan helpt.. Ik heb zelf even op het platform gekeken en je kan er ook allerlei ervaringsverhalen delen. Jammer om te zien hoe jullie het benaderd dit keer. Erg negatief en eenzijdig. Niet helemaal fair naar mijn mening.

 71. Life Line

  Life Line

  5 maanden geleden

  Hoe kan je opgeven voor boos? Ik ben namelijk opgelicht door Danny Dorland (acteur/infleuncer)

  • Quinten

   Quinten

   5 maanden geleden

   Mailen naar boos@bnnvara.nl (check einde video)

 72. Carola ,

  Carola ,

  5 maanden geleden

  Ongeacht of er onzin op de site staat. Elk weldenkend mens weet dat de dame in kwestie zwaar overgewicht heeft. Oplossing zal waarschijnlijk afvallen zijn en gezonder leven. Overgewicht kan leiden tot moeilijk zwanger raken soms zelfs onvruchtbaarheid. Denk dat haar arts dit haar zonder waardeloze site ook gaat vertellen.

  • Den Nie

   Den Nie

   5 maanden geleden

   en ieder goedluisterend mens had gehoord dat ze zelf helemaal geen kinderen wil .

 73. Jonathan Schipper

  Jonathan Schipper

  5 maanden geleden

  waarom doet de overheid hier nix aan dit is toch gewoon kwakzalverij

 74. Aika The Shiba Inu

  Aika The Shiba Inu

  5 maanden geleden

  Naar de tuchtrechter!! Verpleegkundige zijn ook buiten verpleegkundige werkzaamheden verantwoordelijk!

 75. Daan Van peuters

  Daan Van peuters

  5 maanden geleden

  Wanneer komt een nieuwe video?

 76. fouoii gyhh

  fouoii gyhh

  5 maanden geleden

  wat is die manager ook neerbuigend zeg..

 77. Key Wili

  Key Wili

  5 maanden geleden

  Kunnen jullie misschien met mij in contact komen beetje hulp nodig van jullie kant ben er boos op huurwoning bedrijf

  • Key Wili

   Key Wili

   5 maanden geleden

   @krokanjer yes top zal ik doen

  • krokanjer

   krokanjer

   5 maanden geleden

   stuur een mailtje naar boos@bnnvara.nl

 78. We live in a Ultimately Shameless World

  We live in a Ultimately Shameless World

  5 maanden geleden

  JULLIE MOGEN WEL WAT VAKER UPLOADEN DAN 1X IN DE 3 WEKEN

 79. Emily An

  Emily An

  5 maanden geleden

  wat is die manager ook neerbuigend zeg..

  • fouoii gyhh

   fouoii gyhh

   5 maanden geleden

   voor mij door de mand. Keep up the good work Tim & Team Boos!

 80. Claudia

  Claudia

  5 maanden geleden

  Nou, ik heb me er ook toe kunnen zetten dit te kijken. Je maakt er wel een show van vriend. Jij weet ook heus wel dat "gederfde inkomsten door smaad en laster" verder gaan dan mamaworden.nl. Als iemand je naam te grabbel gooit zullen al je bronnen van inkomsten daarbij geraakt worden. Dus die verongelijkte conclusie was onterecht, vind je ook niet? Verder, jammer dat ze jullie niet te woord wilde staan. Ik dacht dat ze een sterke zakenvrouw was.

 81. Sophie van der Zijden

  Sophie van der Zijden

  5 maanden geleden

  ZEVENTIEN SEPTEMBER WAT

  • Emily An

   Emily An

   5 maanden geleden

   ik vond tim echt magertjes! Heel slexht gedaan alsof je bang was🐶

 82. P

  P

  6 maanden geleden

  Is ze boos of uit op cloud

 83. ceerw buty

  ceerw buty

  6 maanden geleden

  Gaat over lijken en kan totaal geen kritiek hebben. Hilarisch ook dat je niet meer onder haar instagramberichten kan reageren 😂

 84. G G

  G G

  6 maanden geleden

  Is het seizoen voorbij, want er is al lang geen nieuwe boos

  • qopoy dnon

   qopoy dnon

   5 maanden geleden

   Wat een zwakkeling die Annic. Wel de lusten niet de lasten. Durft geen verantwoordelijkheid te nemen, gedraagt zich als een kind.

 85. Gddve Cddh

  Gddve Cddh

  6 maanden geleden

  Ik weet niet of dit de juiste manier is om jullie te benaderen. Normaal meng ik me niet in de meningen van andere en accepteer ik iedereen zo als die is. Maar ik vind dat we in Nederland voor onze kinderen alles moeten doen. Ik ben zelf 30 jaar en heb 2 kinderen. Maar als ik zie dat er een partij opgericht wordt genaamd de pnvd en zich hard maakt voor het legaliseren van pedofilie dan gaan me haren overeind staan. Ik begin me dan echt af te vragen in welke maatschappij wij als Nederland willen gaan leven. Nogmaals noormaal boeit het me geen reet wie wat doet En waar voor staat. Maar nu is echt tijd dat zelfs ik een keer wat Moet gaan zeggen. Teken de petitie aub ook al heb je geen kinderen. We hebben dankzij Tim kunnen zien wat zo een petitie uit kan maken. secure.avaaz.org/community_petitions/nl/tweede_kamer_stop_de_pnvd/?fpla

  • yasio bolo

   yasio bolo

   6 maanden geleden

   bullshit aflevering🤮🤢

 86. Anne -

  Anne -

  6 maanden geleden

  Het verbaast mij soms nog echt hoe slecht influencers met de media kunnen omgaan

  • ceerw buty

   ceerw buty

   6 maanden geleden

   bullshit aflevering🤮🤢

 87. DJ Peter

  DJ Peter

  6 maanden geleden

  hang op klik weg bel uw arts!!!

  • yasio bolo

   yasio bolo

   6 maanden geleden

   Deze aflevering is echt teleurstellend. Waar zijn de verhalen van de vrouwen die WEL geholpen zijn door Linda? De hoog leraar die aan het woord is praat ook nonsens want

 88. vbddfy euuyt

  vbddfy euuyt

  6 maanden geleden

  voor mij door de mand. Keep up the good work Tim & Team Boos!

  • qopoy dnon

   qopoy dnon

   5 maanden geleden

   ver achter op bijvoorbeeld vedische geneeswijzen.

 89. Sacha Dingemans

  Sacha Dingemans

  6 maanden geleden

  zou echt leuk zijn als er bij de volgende verkiezingen weer een boos polertiek komt!! :))

 90. Marysha van Hattem

  Marysha van Hattem

  6 maanden geleden

  Echt triest hoe alle reacties uitstaan en enkel de “positieve” reacties nog onder de posts van die zielige Annic staan. Zielige mensen die hun geld zo aan andere verdienen. Super goed item! Hopelijk stoppen mensen hier ooit eens mee...

 91. ThespiritMolecule

  ThespiritMolecule

  6 maanden geleden

  Jullie zijn telaat kut! Met je uitzending

  • ThespiritMolecule

   ThespiritMolecule

   5 maanden geleden

   @vbddfy euuyt ik denk dat je die moeders niet eens wil doen, waarschijnlijk wassen ze hun poes zo slecht dat ze niet eens moeder kunnen worden

  • vbddfy euuyt

   vbddfy euuyt

   6 maanden geleden

   Toch ideaal dat van die achterlijke moeders die hierin trappen geen kinderen kunnen krijgen, lijkt me alleen maar beter voor de wereld.

 92. dcoog anml

  dcoog anml

  6 maanden geleden

  voor mij door de mand. Keep up the good work Tim & Team Boos!

 93. jac

  jac

  6 maanden geleden

  ergens van schrikken, het slatoffer spelen en vervolgens totaal geen verantwoordelijkheid nemen. man man man. dit soort ontwijk gedrag speelt het dus in de handen dat je mensen naar je huis laat komen, we willen antwoorden!!

 94. Loes

  Loes

  6 maanden geleden

  Bloedtest gedaan met een uitkomst waar je geneeskunde voor moet studeren om het te snappen. Allemaal bull shit. Wil mijn geld terug !!! Dit is echt geldklopperij.

 95. B. S

  B. S

  6 maanden geleden

  ik vond tim echt magertjes! Heel slexht gedaan alsof je bang was🐶

 96. Laura Deen

  Laura Deen

  6 maanden geleden

  ik kan niet stemmen, boos staat er niet tussen. neeee wat nu??

 97. Valerie Indermaas

  Valerie Indermaas

  6 maanden geleden

  Doe Green Happiness!

 98. Ien Verheij

  Ien Verheij

  6 maanden geleden

  Lekkere professionele manager🤭

 99. Rebecca Bakker- Schepers

  Rebecca Bakker- Schepers

  6 maanden geleden

  Deze aflevering is echt teleurstellend. Waar zijn de verhalen van de vrouwen die WEL geholpen zijn door Linda? De hoog leraar die aan het woord is praat ook nonsens want het enige wat het ziekenhuis kan zeggen is; probeer het nog een jaar. En als het in dat jaar niet is gelukt dan krijg je toch lekker hormonen die nergens goed voor zijn. Dus wat een bullshit aflevering🤮🤢

 100. Ailsa Ni

  Ailsa Ni

  6 maanden geleden

  een berisping zorgen.

Volgende