Muziek

NS verbreekt AFSPRAKEN met BOOS en LORENZO over BEELDEN HARDHANDIGE AANHOUDING DEEL 2/2 | S04E18

Deze aflevering is tot stand gekomen in samenspraak met én met toestemming van Lorenzo.
Voor Erik: www.nu.nl/
Vorige aflevering zag je Lorenzo, hij is boos op de NS. Lorenzo kwam op zijn skateboard de stationshal van station Breda binnen. De BOA’s van het station riepen dat hij van zijn skateboard af moest, maar Lorenzo hoorde dit niet omdat hij oortjes in had. Toen een BOA voor hem kwam staan en aangaf dat hij moest stoppen, schrok Lorenzo daarvan, omdat hij geen overlast veroorzaakte EN skaten op het station niet expliciet verboden is. Hier ontstond een vervelende situatie, die resulteerde in de hardhandige aanhouding van Lorenzo, waarbij er 4 BOA’s op hem lagen.
Aan het einde van de vorige aflevering zag je dat Erik, de woordvoerder van NS, zei dat Lorenzo de bodycam beelden van de BOA’s kon opvragen. Dit liep uiteindelijk alleen iets anders dan verwacht.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. BOOS

  BOOS

  4 maanden geleden

  Ga vooral met elkaar de discussie aan, maar doe dit wel met respect. Dank! 💖

  • Aka Mug Soesvideo

   Aka Mug Soesvideo

   11 uur geleden

   Heb het vaker mee gemaakt. Welkom in mijn wereld

  • kip123

   kip123

   10 dagen geleden

   @Pieter Kats dat zeg ik ook niet, je interpreteert mijn comment verkeerd.

  • Pieter Kats

   Pieter Kats

   10 dagen geleden

   @IJ V blm staat voor gelijkheid en niet black supremacy

  • Pieter Kats

   Pieter Kats

   10 dagen geleden

   @kip123 blm is gelijke rechten, niet dat black lives meer waard zijn dan de anderen, wlm en alm zijn bs

  • Axel

   Axel

   Maand geleden

   Erik heeft heel veel piemels gezogen voor zijn functie dat is duidelijk

 2. aponcapone

  aponcapone

  3 uur geleden

  Er zijn zoveel mensen die mongool of zoiets roepen...bedoelen ze helemaal niks mee en flopt er vaak gewoon makkelijk uit net als godverdomme. Mensen die zeggen dat ze dat nooit roepen geloof ik niet zo... Verder ben ik gewoon niet boos maar onboos 😘

 3. Runner RST

  Runner RST

  6 uur geleden

  Pikkk echt heftig hoe grote bedrijven als NS zich uit kunnen lullen, wtf gewoon...

 4. pieter vermeersen

  pieter vermeersen

  12 uur geleden

  Wat een verschrikkelijke vent is die erik

 5. UCAV

  UCAV

  18 uur geleden

  Etnisch profileren

 6. Ruben van Aken

  Ruben van Aken

  19 uur geleden

  Volgens mij, zo ver ik kan zien in dit filmpje en kan horen aan wat en hoe Lorenzo zijn verhaal verteld. En met de info die de NS in dit filmpje vrij geeft. Is dit een gevalletje niet luisteren naar aanwijzingen van een BOA en express terug komen in de hoop stoere beelden te krijgen. Op het bordje waarvan Tim zegt dat er niks van skaten op staat wordt de wet persoonsvervoer 2000 genoemd en in die wet staat dat je de vorderingen van de benoemde Boa's moet opvolgen en doe je dat iet dan mogen de BOA's je van het benoemde terrein, het station dus, verwijderen. Stribbel je tegen dan mag er gewoon bepaalde vormen van geweld gebruikt worden. Dit staat niet in een boekje of handleiding waar Tim om vraagt maar gewoon in de wet. Heel lullig maar Lorenzo heeft geen poot om op te staan. Zelfs het argument dat hij het niet wist helpt niet omdat iedere Nederlander wordt verwacht de wet te kennen.

 7. Aquinox Media

  Aquinox Media

  2 dagen geleden

  Zegt weer genoeg over de bedrijfscultuur onder het NS personeel... Als je een witte jonge knappe vrouw bent dan laten ze je naar binnen via de machinistendeur als je net te laat bent als de deuren sluiten, als je een man van kleur bent en je rent naar het spoor en het fluitsignaal is geweest, dan blokkeren ze je (ook al komt de trein daardoor later) en zeggen ze ja pak maar een volgende trein. Als de service en veiligheids boa's nou eens meer moesten hebben dan n veterstrikdiploma hebben kunnen ze misschien ook een xtje echt service verlenen.

  • Aquinox Media

   Aquinox Media

   Dag geleden

   @Timo VH tuurlijk ga ik dit soort dingen verzinnen :')

  • Timo VH

   Timo VH

   Dag geleden

   Tuurlijk, hoe dom van mij om het ook te vragen. Iedereen die zo'n hersenlose aandachtszoekende comment plaatst heeft natuurlijk ervaring ermee. Maar iets van bewijs hebben ho maar

  • Aquinox Media

   Aquinox Media

   Dag geleden

   @Timo VH 1 zag ik voor mn neus gebeuren 2 was ikzelf. Kan nog wel meer gevallen die ik heb meegemaakt opnoemen...

  • Timo VH

   Timo VH

   Dag geleden

   Waar op is dit gebaseerd? je noemt ze nu racisten... dat is nog al wat.

 8. Azxxl

  Azxxl

  2 dagen geleden

  Ow wat is de NS lekker fout hier op alle gebieden gaan ze de mist in. Die hoge baas van de NS security of zo, zijn standaard reactie is liegen. Dus doen zij die voor ze werken dat ook natuurlijk. Boa's die liegen en elkaar de hand boven het hoofd houden in officiële verklaringen. En je mag dan misschien irritant zijn maar dat is nooit een reden om door de staat met grof geweld gearresteerd en vast gezet te worden. Kijk ik ben zelf blank, heb blond haar en blauwen ogen. Dus kom ik zelf als ik irritant doe eigenlijk overal mee weg, zoals dat hoort. Zeker als een of andere boa of agent weer eens denk voor eigen rechter te moeten spelen. Mijn vrienden met een kleurtje niet helaas dat is waar dit ook om gaat. Die komen meteen driegend over als ze een beetje irritant doen. Maar belangrijker is dat de staat tegenwoordig veel te snel geweld gebruikt tegen passieve burgers in niet dreigende situatie en dat moet zwaar bestraft worden. Want wanneer boa's en agenten geweld gebruiken komen ze overal mee weg maar pas jij geweld toe dan wordt je zwaar bestraft. In het ergste geval wordt je vermoord door een iets te fanatiek agentje dat een nekklem zet en dacht je nu echt dat dat agentje daarvoor de gevangenis in gaat helaas niet. In mijn ogen zou machtsmisbruik zoals dit, en zeker door een agent of boa zeer zwaar bestraft moeten worden. Ik heb wel goeie hoop en redelijk vertrouwen in de Nederlandse rechters en ga ervan uit dat uiteindelijk er vrijspraak komt. Nu is het alleen te hopen dat er stappen worden ondernomen tegen de boa's en agenten die grof de fout zijn ingegaan.

 9. gmy33

  gmy33

  2 dagen geleden

  Tim doe normaal .. lorenzo mag wel optilt .. je bent echt veel te sjw .. zoek dat s op ...

 10. gmy33

  gmy33

  2 dagen geleden

  Oke tim nu ga je idd te ver ..kijk even jordan peterson blm .. #socialjustice warior .. enne lorenzo is echt niet kalm hij is verwaand

 11. gmy33

  gmy33

  2 dagen geleden

  Lorenzo is echt vervelend .. niet dreigend wel strond vervelend ..dat zijn boa s overigens ook vaak .. dus ze hebben elkaar goed gevonden

 12. gmy33

  gmy33

  2 dagen geleden

  Lorenzo doet lief ... maar is dat niet .. simpel ... beetje zielig doen nu ... lorenzo moet nog man worden... sterkte ! ... doe maar blm .. hij heb rechteee .. lorenzo is niet top klaar.. wat zegt zn moeder zn vader ??? Dieboa s zinn ook geregeld niet top ..

 13. Henk Bloemink

  Henk Bloemink

  4 dagen geleden

  Niet te hopen dat je kind les krijgt van dit pralliemakertje.... Enfin, VOG kwijt en m.i. terecht.

 14. Dutch Desire

  Dutch Desire

  4 dagen geleden

  Je weet gewoon dat ze niet juist gehandeld hebben. Vooral de boete voor het skaten/ verstoren openbare orde (aanleiding) is juridisch twijfelachtig. Het feit dat ze je buiten het terrein van de NS hardhandig tegen de grond werken zonder dat je agressief over komt, zouden bij mij het bloed laten koken. De NS maakt het rapport, dus hun kant van het verhaal, en hebben hun eed waar ze zich achter verschuilen. Dus de politie slikt hun woord als zoete koek, dan heb je bij de rechter dus al de schijn tegen. En jij hebt niks, behalve het gevoel van machteloosheid. Je weet gewoon dat die boa alles bij elkaar heeft gelogen in het rapport, en hij komt er waarschijnlijk mee weg ook. Gelukkig zelf altijd normale, eigenlijk zelfs super vriendelijke agenten, boa's en NS medewerkers getroffen. Dan sta je ze ook vriendelijk/normaal te woord. Misschien krijg je een beetje wat je zelf geeft? Maar heb ook wel eens een filmpje gezien van een agent die eerst zelf rommel staat te maken, vervolgens een bekeuring uit schrijft aan het slachtoffer voor het maken van die rommel, en vervolgens helemaal flipt wanneer hij ziet dat het slachtoffer al vanaf seconde 1 aan het filmen was en hij dus niet weg komt met zijn gore leugen. Weet dat het op dat moment stom is, aangezien je met zo'n filmpje toch wel sterk staat, maar ik denk dat ik dan toch voor 30 jaar achter de tralies beland voor wat ik daarna met zo iemand zou doen.

 15. im hungry

  im hungry

  4 dagen geleden

  erik gedraagd zich enorm aso tegen lorenzo maar doet alosf tim zn huisgenoot van 6 jaar is? erg raar erik erg raar

 16. Mr - Explore

  Mr - Explore

  5 dagen geleden

  Hoe is het nu afgelopen?

 17. George Peanutbutter

  George Peanutbutter

  5 dagen geleden

  Komt er nog een vervolg/update over deze zaak?

 18. VD VD

  VD VD

  5 dagen geleden

  Update?

 19. Navad

  Navad

  6 dagen geleden

  Die Lorenzo is echt een idioot.

 20. marcello roos

  marcello roos

  6 dagen geleden

  Zakkenvullers zijn asociaal en corrupt...breng ns terug onder de staat

 21. Alpestra

  Alpestra

  7 dagen geleden

  Lorenzo heeft teveel het lot getart

 22. BlackTail66

  BlackTail66

  7 dagen geleden

  Ns hielp de ss niet voor niets x aantal jaar geleden tis gewoon kut bedrijf helemaal die ss boa's

 23. Sjoer van der Ploeg

  Sjoer van der Ploeg

  7 dagen geleden

  Binair geneuzel over wel of niet, ja of nee, black of all. Zo veroordeel je een ander om jou mening aan te nemen ;)

 24. Me Loen

  Me Loen

  7 dagen geleden

  Mijn conclusie is dat Lorenzo maar een lastig mannetje is en dit voor het grote deel zijn eigen schuld is

 25. Lennart De la Rambelje

  Lennart De la Rambelje

  8 dagen geleden

  Skateboarden of bmx-en op een station is überhaupt nooit een goed idee, dat werd mij meer dan 10 jaar geleden door NS ook al verteld, en daar gaf ik altijd gehoor aan, laaaang voordat mensen alles op social media postten. Een station is een knooppunt voor openbaar vervoer, en geen skatepark. Huidskleur heeft hier helemaal niks mee te maken. Ken verder alle ins en outs in deze kwestie niet, maar het heeft er toch wel alle schijn van, dat deze meneer opzettelijk is blijven hangen en treiteren op een plek waar hij werd verzocht te vertrekken. Als je daar dan ook nog denigrerende opmerkingen bij moet maken, kan ik me best goed voorstellen dat het geduld van de NS uiteindelijk op is. Op z’n goeiste Haags; “Je kennet krège zoas je hebbe wil!” Hoe dit uiteindelijk een BLM discussie lijkt te gaan worden snap ik niet, maar dat slaat echt helemaal nergens op. Omgaan met je omgeving en medemens les 1: Don’t be a cunt

  • Karol Jenszura

   Karol Jenszura

   3 dagen geleden

   Haha en jij weet zo te zien waar je het over hebt 😂😂😂 makkelijk zo een oordeel geven op basis wat iemand alleen heeft gezegd zonder uberhaupt de beelden te laten zien wat er is gebeurd. Vreemd he? Krijg je daar geen vraagtekens bij dan?

 26. Mathijs de Ruiter

  Mathijs de Ruiter

  8 dagen geleden

  Is die knaap van NS de broer van die gast die meedeed met Kamp van Koningsbrugge?

 27. Based Soldier

  Based Soldier

  8 dagen geleden

  Lorenzo is echt zo een gast die eerst een grote bek heeft en dan achteraf zielig gaat lopen doen. De NS heeft hier gewoon groot gelijk!

 28. Accordingto Frank

  Accordingto Frank

  10 dagen geleden

  Omstanders weten vaak niet wat er af gegaan is, zien een stevige aanhouding en grijpen meteen aan om racisme te roepen. Net zoals die gebeurtenis Mitch Hernandez, jonge was zwaar onder invloed drugs en was opgefokt naar naar partygangers en beveiliging en zei dat hij een vuurwapen bij zich had en niet zal aarzelen om het te gebruiken. Oorzaak gevolg mensen, net als deze BLM slachtoffertje- acteur.

 29. Big Cactus

  Big Cactus

  10 dagen geleden

  Die lorenzo is echt een idioot, je moet het station uit. Nee eerst ff hamburgertje op het station halen...en erik is ook een kneus

 30. Alice inWonderland.

  Alice inWonderland.

  12 dagen geleden

  Triest weer hoor NS! Heel triest!

 31. RandomCommentingGuy

  RandomCommentingGuy

  12 dagen geleden

  Het meest trieste aan dit hele verhaal is nog wel dat het zo makkelijk voorkomen had kunnen worden en beide partijen niet gedacht hebben joh, leuk geweest zullen we het hierbij laten.

 32. Global Communications

  Global Communications

  12 dagen geleden

  Wat een malloot die Erik niet normaal dit

 33. Terrie Bell

  Terrie Bell

  13 dagen geleden

  Kort samengevat: Lorenzo gedraagt zich als een irritant klootzakje en kruipt graag in de slachtofferrol, en de BOA's zullen hem best wel te hard hebben aangepakt, omdat hij zich als een irritant klootzakje gedraagt. En dat geeft Lorenzo weer de kans om in de slachtofferrol te kruipen, En zo is de cirkel weer rond...

 34. -_-******

  -_-******

  13 dagen geleden

  Eey wel weer iets geleerd vandaag als je zegt all lives matter disrespect je dus BLM wanne klets

 35. Nicolas Hudak

  Nicolas Hudak

  13 dagen geleden

  Kunnen we ergens dit ook zien wat er gaat gebeuren of wat de rechter heeft gezecht?

 36. Mani Sofluit

  Mani Sofluit

  13 dagen geleden

  NS is niet het probleem, Erik is niet het probleem maar BOA is het probleem! Met een BIJZONDER ONBEKWAAM AMBTENAAR een BOA dus, krijg dit soort ongedierte lijkende problemen waar normalemenselijke burgers last van ondervinden! Hmmmm... ongedierte en respect probeer dat maar eens te rijmen.

 37. David David

  David David

  14 dagen geleden

  wat is er mis met ALM!? werk gewoon mee als autoriteiten dat vragen of ze nou gelijk hebben of niet! dan heb je dit gezeik ook niet

 38. Linda Dumarwah

  Linda Dumarwah

  16 dagen geleden

  Wat is die Erik een misselijk jongentje! Jezus, zo iemand zou je toch t liefst n enkeltje Antarctica geven

 39. wilko zas

  wilko zas

  17 dagen geleden

  die beschrijving "voor Erik" hahhahhahahahah

 40. Michiel Lefelon

  Michiel Lefelon

  19 dagen geleden

  Die boa’s zijn echt wanna be woute, walgelijk

 41. J J

  J J

  19 dagen geleden

  Hoe kan je zo een onprofessioneel persoon woordvoerder laat zijn als NS, te belachelijk voor woorden hoe kinderachtig hij is. En ook al VIND IK dat er sommige boa's rondlopen die zich als complete staatsmongolen gedragen kan ik toch geen begrip hebben voor Lorenzo...

 42. Robert

  Robert

  19 dagen geleden

  Ik denk dat Lorenzo hele domme dingen heeft gedaan maar ik denk dat context en historie belangrijk is. Als zwart persoon wordt je veel eerder aangesproken om gedrag en er uit gepikt. Dat je op een gegeven moment recalcitrant wordt is begrijpelijk en het is ook aan een handhaver om daar mee om te kunnen gaan. Fisiek geweld is dan niet een handige escalatie

 43. Mr Rootsfull

  Mr Rootsfull

  20 dagen geleden

  Tja, een beetje skater gaat natuurlijk naar een station. Skateparken zijn namelijk in beslag genomen door mensen die op de trein wachten...

 44. JochemVO98

  JochemVO98

  20 dagen geleden

  Het is moeilijk om sympathie op te wekken voor Lorenzo, betekent nog niet dat NS niet in de fout zit hier

 45. naomi leerhoff

  naomi leerhoff

  21 dag geleden

  Politie en boa’s maken vaak genoeg misbruik van hun macht en dan vinden hun het gek als ze niet serieus genomen worden of mensen gaat aan hun hebben.

 46. GrazianoPelle -

  GrazianoPelle -

  21 dag geleden

  Lorenzo bek houden

 47. Maike Hoogenhout

  Maike Hoogenhout

  22 dagen geleden

  ooh jongens wat kindearachtig van beide kanten

 48. MC No Remember

  MC No Remember

  22 dagen geleden

  Ik denk dat Erik gelijk heeft, Lorenzo moet zich als volwassenen ook zo gedragen.

 49. Mi Taime

  Mi Taime

  23 dagen geleden

  Al deze reacties zijn bullshit man zien jullie het grotere plaatje niet????? IT IS BECAUSE HE'S A BLACK MEN!!!! 2020 THESE DAYS...

 50. xxatatskixx

  xxatatskixx

  23 dagen geleden

  wordt wel beetje moe van BLM, maar oke

 51. Pippa Slaats

  Pippa Slaats

  26 dagen geleden

  Hele interessante maar heftige zaak, aangezien het er toch ook lijkt dat niemand hier nou ook echt goed zit.

 52. Nassan Sousa

  Nassan Sousa

  28 dagen geleden

  Die Erik moet echt ander werk gaan zoeken.

 53. ingmar89

  ingmar89

  29 dagen geleden

  En natuurlijk word de racisme kaart weer getrokken....

 54. Marloes N

  Marloes N

  Maand geleden

  Ik denk dat tim wel een goede.advocaat is

 55. Ruben Gravekamp

  Ruben Gravekamp

  Maand geleden

  Die lorenzo heeft niet zo handig gehandeld maar jezus die erik is echt next level kansloos

 56. Jeroen van de Pas

  Jeroen van de Pas

  Maand geleden

  Is al bekend hoe het is afgelopen?

 57. Auke

  Auke

  Maand geleden

  Wanneer komt het vervolg hierop?

 58. J

  J

  Maand geleden

  Die erik moet terug naar de stichting wat een leugenaar.

 59. younoobfan2

  younoobfan2

  Maand geleden

  Allebei clowns...

 60. Factchecker

  Factchecker

  Maand geleden

  Vieze NS nazi's

 61. Merve kilinc

  Merve kilinc

  Maand geleden

  Is er al een uitspraak gedaan?

 62. Eline Schuur

  Eline Schuur

  Maand geleden

  Als je als wit persoon niet cringt omdat je weet dat als jij je zou hebben gedragen als Lorenzo je wel gewoon netjes zou zijn behandeld heb je volgens mij nog wat te leren. Niet eens met z'n taalgebruik, maar ik weet 100% zeker dat ik met het zelfde gedrag niet zou zijn geplet door boa's, omdat ik niet als gevaar zou zijn gezien. De reactie van de boa's en van Erik komen voort uit de criminalisering van zwarte mensen die bij ons allen zijn geïnternaliseerd. Kijk maar eens naar 'Wit is ook een kleur'. Daarnaast gebruikt Erik de 'als je niet betast wilt worden moet je je netjes kleden' tactiek. Gadver.

  • Eline Schuur

   Eline Schuur

   Maand geleden

   ​@T M 'Amsterdamse mannen met een niet-westerse migratieachtergrond werden, zo blijkt, twee keer vaker gecontroleerd dan Nederlands-Nederlandse mannen.' (van die site) Dit soort dingen leiden tot onterechte criminalisering van mensen van kleur. Ze hebben meer kans om opgepakt te worden dan witte Nederlanders omdat ze meer in de gaten worden gehouden, waardoor het lijkt alsof ze vaker in aanraking komen met de politie. Deze documentaire is ook een aanrader: www.npostart.nl/2doc-verdacht/10-12-2018/KN_1703234\\

  • Eline Schuur

   Eline Schuur

   Maand geleden

   @T M Het feit dat bepaalde groepen mensen vaker in aanraking komen met de politie heeft ook te maken met dat ze sneller worden gestraft, meer in de gaten worden gehouden en minder kansen krijgen in onze samenleving door de ingebakken racisme. Ik vind het erg sneu om te horen dat je, ondanks dat omstanders aangaven dat het geen gevaarlijke situatie is, voor de hardhandige aanpak bent waarbij ze hem op de grond duwen en pletten. Tegen mensen zeggen dat ze zich gewoon aan de regels moeten houden en anders naar de rechter moeten stappen laat al zien dat je een privelege hebt, want voor veel mensen is het niet zo simpel als dat. Sommige mensen worden nou eenmaal minder vaak gematst en harder aangepakt. Het is niet te ontkennen dat zwarte mensen worden gecriminaliseerd, en ik raad aan hier eens iets over op te zoeken. Oh en onderzoeken van de politie komen altijd uit op steun voor de politie of boa's, is ook gek dat er geen onafhankelijke partij naar kijkt. Je kunt eens op deze site kijken: controlealtdelete.nl/ voor meer info, echt een aanrader.

  • Eline Schuur

   Eline Schuur

   Maand geleden

   @T M Als ik mij exact zo gedragen zou hebben, zou de politie mij alsnog niet hebben gezien als gevaar, als dreiging. Dat weet ik 100% zeker. Ze zouden mij niet op de grond hebben gedrukt. Het feit dat de boa's hem inschatte als gevaar ondanks dat meerdere mensen aangaven dat hij niets deed wat als dreigend zou kunnen zijn aanschouwd, laat zien dat de boa's hem behandelde op een manier die buiten proportioneel wass. Dit komt in Nederland veeel vaker voor bij mensen van kleur, dan bij witte mensen. En ik denk dat dat in dit geval ook doorschijnt in de manier waarop Erik praat. Ze weigeren zich te verontschuldigen voor onnodig geweld en blijven claimen dat hij een gevaar was, terwijl hij geen gevaar was maar eerder irritant en respectloos (which, als ik eerlijk ben, ik ook wel snap, zwarte mensen hebben genoeg redenen om geen respect voor boa's en politie als geheel te hebben).

 63. Zaki Khawari

  Zaki Khawari

  Maand geleden

  Wat is de uitspraak van de rechter?

 64. joan esajas

  joan esajas

  Maand geleden

  Belachelijk

 65. footballking

  footballking

  Maand geleden

  Institutioneel racisme bij de NS. Hard aanpakken die mensen.

  • footballking

   footballking

   Maand geleden

   Bij n blond meisje hadden ze nooit zo gehandeld, die ook verbaal scheldt etc.

 66. Little_Gacha _Bunnyy

  Little_Gacha _Bunnyy

  Maand geleden

  6:41 WHAHAHAHA WC-EEND🤣🤣🤣🤣🤣

  • TheCrazyCrewNL

   TheCrazyCrewNL

   13 dagen geleden

   Wij van WC-eend bevelen WC-eend. Is een bekende uitspraak/reclame

 67. Bunnie

  Bunnie

  Maand geleden

  In conclusie: geen volledig verhaal. Lorenzo lijkt vooral een waanzinnige aso te zijn en de NS reageert alsof hij iemand had neergestoken: sommige boetes kloppen niet. En het BLM kaartje werd getrokken, met een halve reden. Weet even veel als vorige aflevering, dank.

 68. Robin Campfens

  Robin Campfens

  Maand geleden

  Ze zijn beide kinderachtig

 69. Bastiaan Bootjes

  Bastiaan Bootjes

  Maand geleden

  Lol.. Dude krijgt een adrenaline stoot op 7:30 😂 zeker wat te verbergen😂

 70. P vdB

  P vdB

  Maand geleden

  Maar hoe is het beroep afgelopen? Angstvallig stil en volgens mij is begin januari al geweest.

 71. SweetLikeChocolatee

  SweetLikeChocolatee

  Maand geleden

  7:50 veel te emotioneel en onprofessioneel

 72. scooter tunez

  scooter tunez

  Maand geleden

  wtf

 73. Sterre Clue

  Sterre Clue

  Maand geleden

  Jezus, mijn God, hoe kan Lorenzo zo rustig blijven.

 74. Sully Güler

  Sully Güler

  Maand geleden

  Hij was niet geweldadig en zo'n persoon in functie hoort juist te de'escaleren ipv op de nek staan van een jonge man. Die Erik is ook gewoon rot racistisch. Taalgebruik en whatever else is geen reden om iemand fysiek te mishandelen

 75. Bas Kollen

  Bas Kollen

  Maand geleden

  Misschien staat er niet duidelijk genoeg of je er wel og niet mag skateboarden, maar ik raad je ook niet aan om op een station met je quad te rijden. Ik heb geen zin aan een toekomst met borden voor alles. Alsjeblieft boos, laat deze zaak lekker zitten

 76. Wilhelm Mohnke

  Wilhelm Mohnke

  Maand geleden

  All lives matter is tegen geluid tegen black lives matter? Wtf

 77. Robin Klaver

  Robin Klaver

  Maand geleden

  Wtf! NS zocht gewoon een manier om die beelden afhandig te houden zodat hij juridische stappen moet ondernemen wat geld kost en op die manier proberen ze dit uit te melken omdat ze ervan uitgaan dat Lorenzo niet genoeg knaken heeft om dit spelletje uit te spelen. Als dit echt zover komt zou er een fundraiser voor hem gestart moeten worden. @Erik ik snap dat je het voor je bedrijf opneemt... Maar gast, hoe kun je zo zijn?

 78. Rick Hasel

  Rick Hasel

  2 maanden geleden

  Een BLM gast die varkens geluiden maakt , maar het niet kan hebben dat iemand all lives matter zegt ,wie is hier de racist ?

  • Bram van Noort

   Bram van Noort

   Maand geleden

   de boas

 79. Warda

  Warda

  2 maanden geleden

  Strafblad vind ik wel heel heftig voor zoiets

 80. Sue Spencer

  Sue Spencer

  2 maanden geleden

  The upset otter qualitatively copy because refund extragingivally apologise per a unadvised carp. strange, sour innocent

 81. H. De Jong

  H. De Jong

  2 maanden geleden

  Slaat de plank volledig mis met deze droeftoeter, Tim. Talk shit, get hit. Gewoon niet provoceren en vervolgens de ras kaart trekken.

 82. Dean

  Dean

  2 maanden geleden

  Aan het eind nog even de racisme kaart trekken, wat een kneus die Lorenzo.

 83. Suriprofz

  Suriprofz

  2 maanden geleden

  Tijd om via een jurist de beelden te vorderen, hier zit een luchtje aan.

 84. Raf de Roos

  Raf de Roos

  2 maanden geleden

  Lol deze knaap was vorige week bij mij op school

 85. Noah Van den broek

  Noah Van den broek

  2 maanden geleden

  Altijd dat BLM toevoegen. Jammer weer😩😑

 86. Cryptzadi

  Cryptzadi

  2 maanden geleden

  Lorenzo je attitude stinkt. Gedraag je gewoon en dan had je deze hele situatie kunnen voorkomen - ook als je te maken hebt met incompetente NS medewerkers.

 87. Sjoukje Dijkstra

  Sjoukje Dijkstra

  2 maanden geleden

  Hier zit 2 kanten aan. Wat mij het meest irriteert is altijd zelfmedelijden/ zielig doen over een huidskleur. Niet alles is discriminatie. #gevoeligonderwerp #wit #bruin #alltogether

 88. suzierebel

  suzierebel

  2 maanden geleden

  Beetje lastig hoe lorenzo soms doet. Maar de NS weet donders goed dat ze te ver zijn gegaan. En dus kan ik me het gedrag van lorenzo goed begrijpen.

 89. pccthessnerd

  pccthessnerd

  2 maanden geleden

  Klinkt als iemand, die expres de mensen die er voor ieders veiligheid staan, loopt te treiteren op allerlei manieren. Slow-motion lopen, 'nog even een burgertje pakken', uitschelden, en dan die schandalige racistische organisatie van een Black Lives Matter naar voren brengen ook. Dit is iemand die 500 keer belletje heeft gerinkeld en toevallig bij iemand in een slechte bui aan de deur kwam, en een klap voor z'n bek heeft gekregen. Disproportioneel, maar eigen schuld.

 90. Nooster 125

  Nooster 125

  2 maanden geleden

  Dit zou geen baan voor mij zijn (die van Tim) wat een irritante lul verhaal van die Erik loser...

 91. Omar

  Omar

  2 maanden geleden

  Wat er na de staande houding allemaal gebeurt is de fout van lorenzo maar het gaat al fout bij het begin doordat lorenzo bekeurt wordt op iets wat niet illegaal is

 92. Knowledge#1

  Knowledge#1

  2 maanden geleden

  is toch eigenlijk niet normaal dat ns medewerkers net zo mogen handelen als de politie.

 93. Daryl Van Horne

  Daryl Van Horne

  2 maanden geleden

  All lives matter, rot op met dat BLM racisme tegen alles wat niet zwart is.

 94. De Waarheid doet altijd zeer

  De Waarheid doet altijd zeer

  2 maanden geleden

  Het is ook all lifes matter iedereen gelijk niet alleen Black lives matter

 95. De Waarheid doet altijd zeer

  De Waarheid doet altijd zeer

  2 maanden geleden

  Dat jongentje van de ns vraagt echt om tikke wat een rare joh grootheidswaanzin

 96. emal255

  emal255

  2 maanden geleden

  Die man van de NS erkent niet dat hen het fout hebben en ipv daarvan wijst hij telkens het vingertje naar Lorenzo.

 97. kyrodinamie 1

  kyrodinamie 1

  2 maanden geleden

  Al die comments over dat Lorenzo slecht is kloppen niet want het is begonnen door onduidelijk van de NS en dus mogen ze niet zoiets doen bij hem

 98. van Ommen

  van Ommen

  2 maanden geleden

  Boze Lorenzo is enkel uit op activisme.. wat een trieste bedoeling.

 99. Clay Mountain

  Clay Mountain

  2 maanden geleden

  Ben het eens met de rest dat dit absoluut niet een goede zaak was voor Boos om op te pakken (dat wisten zij misschien ook niet van tevoren, en dat is ook moeilijk in te schatten zonder de beelden van NS) maar ik wil wel zeggen dat Tim ondanks dat wel telkens de goede vragen stelt en de nuance op de goede plek weet te leggen. Ik denk wel dat het hierin dus wel nut heeft gehad om deze discussie te faciliteren, ook al lag de schuld niet 100% bij NS.

 100. Kuki K

  Kuki K

  2 maanden geleden

  5:23 wtf was dat dan 😂

Volgende