Muziek

WE LOVE MUSTHAVES verdrinkt in KLACHTEN want eigenaresse wil DROOM NAJAGEN | S04E19

Sanne, Lotte en een heleboel andere mensen zijn boos. Al sinds 2018 stroomt onze mailbox vol met klachten over Welovemusthaves. Mensen krijgen hun bestelling niet of te laat, krijgen hun geld niet terug na retourneren en worden vaak genegeerd door eigenaresse Melanie. Daarnaast heeft Lotte handgemaakte tassen geleverd aan de webshop waar ze nooit voor is betaald. Netjes hoor, tassen stelen van beginnende ondernemers. Tijd om op jacht te gaan naar Melanie, die gelukkig een heel duidelijke uitleg voor dit alles had. (Grapje.)
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties 

 1. BOOS

  BOOS

  3 maanden geleden

  hai, Tim hier (de echte). I know, ik was wat narrig of zelfs een lul die dag. ik moet zeggen: we hadden zóveel klachten, over zó'n lange tijd, dat ik het verhaal niet genoeg vond. en dat vind ik nog steeds, want als je een factuur kan schrijven, dan kan je 'm ook betalen. en lukt dat niet, dat kan!, dan moet je dat communiceren. nu waren gewoon heel veel mensen hun geld kwijt. en soms, heel soms, word ik dan ook cynisch. moet ik niet doen, maarja, gebeurt soms toch. anyway, ik hoop dat Melanie na het failliet van WLM alles voor zichzelf op orde krijgt, niemand bij ooit haar ma inbreekt omdat de inbrekers daar nooit heelhuids uit gaan komen, en dat gedupeerden misschien door een curator nog wat geld toegewezen kunnen krijgen. tot volgende week, ik zal proberen wat minder een lul te zijn of in ieder geval pas een lul te zijn als iemand echt een lul tegen me is, ipv dat diegene een alléén slecht lulverhaal heeft. (of niet, maar dan mogen jullie weer woedend worden! vrij land!!!) ly.

  • Big Cactus

   Big Cactus

   8 dagen geleden

   Wat is tim hier een kneus zeg

  • A

   A

   8 dagen geleden

   Ewww tim, echt tenenkrommend dit

  • Socrates De ekte

   Socrates De ekte

   13 dagen geleden

   Onleesbaar en rommelig verhaal. Werk eens aan je interpunctie.

  • Jan Cril

   Jan Cril

   14 dagen geleden

   @remy bell dat is ook wel zo, omdat het een blank vrouwtje vinden de mensen het niet zo erg

  • Jan Cril

   Jan Cril

   14 dagen geleden

   Je kan haar ook normaal te woord staan gap, ze heeft jou ook heel normaal en netjes toe gesproken dan kun je dat ook terug doen. Heel raar ma goed.

 2. Huub Huijbens

  Huub Huijbens

  Dag geleden

  Wow!! Dit opent mijn ogen waarom ondernemers niet Tim en zijn camera crew èèn op èèn willen hebben!! Ook al zijn ze fout en volwasse ondernemers! Al ben je nog zo oprecht en hartstikke eerlijk over wat is gebeurd èn ga je het oplossen, dan nog kan je zeer naar belachelijk worden gemaakt. Wat de camera laat zien is maar een fractie van de pijn die door Melanie haar lijf heen gaat!

 3. Milan Collin

  Milan Collin

  3 dagen geleden

  Tim is zoals Raiola voor voetballers is, altijd met een gestrekt been erin en dan zien hoe het loopt. Melanie is zakelijk gezien zeker ontoerekeningsvatbaar en zou naast faillissement moeten worden geholpen. Neem gewoon een baantje ergens ipv je eigen toko te runnen. Is niet voor iedereen weggelegd. Je kan je ma wel als deurwaarder inzetten mocht dit jou overkomen.

 4. USERNOTFOUND

  USERNOTFOUND

  5 dagen geleden

  Bizar hoe iedereen valt voor dat toneelstukje van Melanie. Beetje uitgezakt met gevouwen handjes in een portiek hangen en jullie vergeten dat deze dame andere mensen besodemietert om haar eigen hachie -MET WINST- draaiende te houden.

 5. Andy Shand

  Andy Shand

  5 dagen geleden

  The tired direction functionally repeat because eyebrow fittingly discover before a parsimonious streetcar. free, shy cherry

 6. Big Cactus

  Big Cactus

  8 dagen geleden

  Wat een kneus is die tim

 7. Ruurd

  Ruurd

  10 dagen geleden

  Cynisch of niet Tim, je pakt onrecht aan. Kudo's

 8. masteriko136

  masteriko136

  10 dagen geleden

  Boos doet laatste tijd vaak aan het voor schut zetten en het ruineren van iemand's/bedrijf's reputatie op televisie-publieke omroep/youtube(smaat) (en dit wordt gewoon gefinancierd door de overheid!) Cancel culture!

 9. lars lwd

  lars lwd

  12 dagen geleden

  Hoe kan haar bedrijf zo slecht lopen, terwijl ze per dag 30 mailtjes met klachten binnenkrijgt

 10. Engineered Truths

  Engineered Truths

  13 dagen geleden

  Tim is een pester

 11. Noortje

  Noortje

  14 dagen geleden

  Ik word echt een beetje moe van die vrouw zeg... Jemig ik ben financieel niet heel handig nee een kind kan dr nog beter mee om gaan😂

 12. Dewi M

  Dewi M

  15 dagen geleden

  Wat is dit voor wijf?

 13. Peter Klaasen

  Peter Klaasen

  18 dagen geleden

  Aparte vrouw hoor, ze weet letterlijk NIKS!! Heel haar bedrijf is een zooitje maar ze wil wel doorgaan met d’r bedrijf. Die moeder is gewoon de kerst op de taart 😂 wat een idioot zeg...

 14. Leo H

  Leo H

  24 dagen geleden

  Iedereen die boos is op Tim, vergeet niet dat zij de ondernemer is. En het al 3 jaar!! fout gaat. Dan moet je er gewoon mee stoppen. Een ondernemer die niet kan ondernemen is een chirurg die niet kan opereren!

 15. Matt Maniac

  Matt Maniac

  26 dagen geleden

  stop met janken met jullie gemengde gevoelens.

 16. Matt Maniac

  Matt Maniac

  26 dagen geleden

  Melanie praat net als Rapper Sjors

 17. hemi

  hemi

  29 dagen geleden

  Laten we 1 ding vaststellen: volgens de wet is het verplicht voor afzenders om via een webshop je geld te ontvangen. Een cadeaubon is absoluut niet toegestaan. In een fysieke winkel mag dat wel

 18. Brahim Fouradi

  Brahim Fouradi

  Maand geleden

  Ahahhahaahhahhahahhahah deze mensen hebben allemaal medelijden met de dader😂😂 En vallen tim aan🧐

 19. Omar

  Omar

  Maand geleden

  Tim gedraag je... op een gegeven moment wordt het zielig

 20. Monique van Leeuwen

  Monique van Leeuwen

  Maand geleden

  Ze ziet er wel tip top uit voor iemand die ‘t ‘allemaal niet weet’. En moeders kan zich er beter niet mee bemoeien, helpt ook niet echt... 🥴

 21. Ruben Hessels

  Ruben Hessels

  Maand geleden

  Dikke shoutout naar 101

 22. 666-555

  666-555

  Maand geleden

  Doe de volgende keer zo tegen snapking, niet tegen haar.

 23. George Zuzu

  George Zuzu

  Maand geleden

  Hoor van haar alleen excuses en als jullie in zulke verhaaltjes trappen en boos zijn op tim zijn jullie niet goed bij. Juist mensen als jullie trappen in zulke onzin verhalen. Heeft Tim wel meer werk.

 24. it's mawiya

  it's mawiya

  Maand geleden

  zou je kunnen kijken bij maldini mijn moeder is op die web shop 120 euro verloren en heeft enorm veel emails gestuurd maar word niet gereageerd

 25. Roos Smit

  Roos Smit

  Maand geleden

  Ik had eerlijk gezegd wel medelijden met Melanie. Je ziet duidelijk dat ze in de shit zit en het zelf ook kut vind dat haar droom in duigen is gevallen. Ze sprak Tim verder ook netjes aan, en was heel rustig. Ze gaf misschien niet de meest informatieve antwoorden maar ze probeerde tenminste antwoord te geven inplaats van weg te rennen, boos te worden of beginnen te schelden zoals veel andere mensen doen als ze worden geconfronteerd door Tim. Ik vond het ook niet leuk hoe Tim tegen Melanie's moeder deed. En er werd aardiger gedaan tegen sommige mensen in andere afleveringen die 10x onvriendelijker, brutaler en irritanter waren dan Melanie. Anyways, ik hoop dat dit een les is voor de toekomst (zo te zien wel aan de pinned coment) en ik hoop dat Melanie toch nog iets met haar droom kan doen! Zonder dat andere mensen daar financiële nadelen van ondervinden natuurlijk.

 26. Ahmet G

  Ahmet G

  Maand geleden

  Tim groetjes van Ahmet broeder je bent gangster ik zweerr gangsterr ga zo door velen kunnen hun bek niet open trekken je pakt ze allemaal aannnn kom na turkije lan we gaan je turkse paspoort geven eerlijke jonge masAllah

 27. Esperanza Zielman

  Esperanza Zielman

  2 maanden geleden

  Zit echt met een naar gevoel naar deze aflevering te kijken, vind t echt belachelijk hoe tegen deze vrouw word gepraat geen respect.. en der ook nog zit uit te lachen terwijl ze je gewoon netjes te woord staat heel jammer dit..

 28. Headpijn

  Headpijn

  2 maanden geleden

  Ze lijkt een beetje op de vrouwelijke Wilders.

 29. Tom Kolk

  Tom Kolk

  2 maanden geleden

  Jemig die malenie weet niets

 30. Suriprofz

  Suriprofz

  2 maanden geleden

  Perfect gehandeld van Tim, niet intrappen. Ze probeert een slachtoffer rol aan te nemen, terwijl ze gewoon een keiharde oplichtster is. Keihard aanpakken, "ze weet het niet".

 31. JellyBeanVT

  JellyBeanVT

  2 maanden geleden

  Ik vind dat Tim weinig verkeerd deed als ik eerlijk ben. Okay hij lacht misschien een keer te veel. Maar deze “buisinessvrouw” heeft geen flauw idee wat ze aan het doen is. Althans dat zegt ze. Een act opzetten is ook niet al te lastig volgens mij... Dat Tim hier dan een beetje lacherig om doet vind ik niet eens heel gek. Als je zo bagger bent met klanten en met geld omgaat... dan verdien je misschien inderdaad zo’n reactie, roept het een beetje zelf af.

 32. Esther de Ru

  Esther de Ru

  2 maanden geleden

  Tim, maak gewoon JOUW programma!! Met welke emotie dan ook. Wat een gezeik.

 33. Samara R U

  Samara R U

  2 maanden geleden

  Vreselijke vertoning dit Tim

 34. Cindyyyluvv

  Cindyyyluvv

  2 maanden geleden

  Hey Tim, doe even normaal man. Je word echt vervelend.

 35. Doekjes

  Doekjes

  2 maanden geleden

  Melanie Brinkhaltes

 36. Khalid T

  Khalid T

  2 maanden geleden

  Weten jullie wat het is, deze aflevering was gewoon sterk. Mensen krijgen hun geld niet terug ook geen communicatie van we gaan het beter doen. Dus tim haalt direct paar gedupeerden erbij en vraagt om geld terug. Doet hij in andere afleveringen ook bv met de huisartsenpost met pcr tests. Alleen deze aflevering dramde hij door en bij die andere liep hij weg nadat die ceo ,tim niet liet uitpraten en hem een sensatiezoeker noemde.

 37. Cellie 97

  Cellie 97

  2 maanden geleden

  Bah Tim

 38. CLASSICNEGRITA

  CLASSICNEGRITA

  2 maanden geleden

  Ik snap niet waarom iedereen medelijden heeft met haar?

 39. Hugo Vo

  Hugo Vo

  2 maanden geleden

  Echt een grote teleurstelling hoe jij je hier gedraagt.

 40. chrisje

  chrisje

  2 maanden geleden

  Ik vind de geluid meisje leuk

 41. Kuki K

  Kuki K

  2 maanden geleden

  Melanie is een master in manipuleren! als ik hier zo de sommige reacties lees 🤣 luister, als jij het geld niet kan retouren dan ook niets verkopen!!!

 42. Sanne Verkooijen

  Sanne Verkooijen

  2 maanden geleden

  Zooo gemeen hoe tim doet

 43. nisrine

  nisrine

  2 maanden geleden

  die s/o naar 101barz is zo cute

 44. DDT

  DDT

  2 maanden geleden

  Deze video verdient een dislike

 45. DDT

  DDT

  2 maanden geleden

  Man man tim beetje triest deze aflevering

 46. LiovaElise

  LiovaElise

  3 maanden geleden

  Kijk ik snap best dat mensen Tim hier een lul vinden want die arme vrouw doet ook maar haar best, maar het wordt wel erg vervelend als 'haar best' voor zoveel gedupeerden zorgt. Ze geeft zelf al aan dat iedereen om haar heen zegt dat ze moet stoppen, Tim was zo te zien effe nodig om dat bord voor d'r kop kapot te slaan.

 47. holyjoly

  holyjoly

  3 maanden geleden

  Wist niet dat Tim zo een goedkope kant had. Gwn onprofessioneel iemand zo te kakken te zetten terwijl je ziet dat ze het moeilijk heeft . Bij zwaardere zaken trad hij half niet zo lullig op. Bewijst maar weer dat als je succes hebt dat het naar je hoofd kan stijgen.

 48. Benno L.

  Benno L.

  3 maanden geleden

  Ik wil een eerlijke reactie plaatsen. Op instagram heb ik je ontvolgt, ik volgde je sinds de app ontstaan is. het lijkt er op dat jij je in dingen mengt waar je niet genoeg weet over hebt, terwijl je telkens overkomt dat je er alles van snapt. BOOS ben ik blijven volgen, omdat je tegen genaaide situaties bent, dat vind ik echt geweldig. de laatste weken neemt ook dat af. pak jezelf weer op Tim, en maak de beste TV programma's zoals je vaker heb bewezen.

 49. Jfoc66 Pdrv43

  Jfoc66 Pdrv43

  3 maanden geleden

  Wel grappig hoe de meeste dit allemaal zielig vinden. In het Business leven is het niet anders, als je een paar keer een 'foutje' maakt, dan lig je eruit. Dan ben je niet zielig maar wellicht ondergeschikt aan je functue. Overigens is het vooral heel makkelijk uit emotie te oordelen, zolang je zelf niet weet hoe het voelt om je geld niet terug te krijgen waar je recht op hebt.

 50. Anton Cottenier

  Anton Cottenier

  3 maanden geleden

  Waarom heeft iedereen in de comments opeens medelijden met die mevrouw. Ze is volledig fout, weet dat en onderneemt niets om het op te lossen. Ze is gewoon goed is zielig doen, ze ziet zichzelf als slachtoffer niet als dader, dat is het grootste probleem. Hoe kan je zo achterlijk zijn door gewoon in haar val te trappen door medelijden te hebben omdat ze oprecht 'lijkt'.

 51. Gerben Groot

  Gerben Groot

  3 maanden geleden

  Je mag af en toe ook even pas op de plaats maken Tim. Je hoeft niet keihard met gestrekt been er constant in te gaan, zag het afgelopen jaar ook bij Randstad dat je soms gewoon vervelend doet om vervelend te zijn.

 52. Stefan van der Es

  Stefan van der Es

  3 maanden geleden

  Ik wil wel bij haar dienst om dingen op te lossen! Voor €10 per uur kom ik je helpen

 53. Stefan van der Es

  Stefan van der Es

  3 maanden geleden

  13:30 stiekem vind ik het ook wel zielig voor haar

 54. Stefan van der Es

  Stefan van der Es

  3 maanden geleden

  8:00 dit is een vrouw die dacht makkelijk te leven met een eenmanszaak. Zonder aLle administratieve en juridische zaken te kennen. + al het werk wat er bij komt. Eigenlijk best sneu voor haar, maar nog erger voor de gedupeerden, dat dit in Nederland kan is wel kwalijk Edit 10:47 dat bedoel ik. Wanneer je dat niet weet wordt het lastig

 55. Ricky R6

  Ricky R6

  3 maanden geleden

  Deze vrouw heeft hulp nodig. TIM HELP HAAR

 56. Yrsa Zandbergen

  Yrsa Zandbergen

  3 maanden geleden

  16.37 Bobs@bbnvar,ln

 57. Myrthe S

  Myrthe S

  3 maanden geleden

  Bah bah, echt walgelijk dit. Ik walg hier echt ontzettend van. Waar is het in godsnaam voor nodig om dat meisje zo de grond in te trappen? Als ze nou alles zou ontkennen en de zaak niet op zou willen lossen, oke.. Maar ze weet dondersgoed dat ze fout zit en zoekt mee naar een oplossing. Wel eens bij nagedacht dat dit meisje wellicht in een burn-out zit? Heel goed mogelijk zelfs. Ik kan er alleen maar respect voor hebben dat ze ondanks tegenslagen probeert door te vechten voor haar bedrijf. Dat ze mensen niet terug betaald is niet goed te praten maar jouw houding en disrespect in deze video ook niet. Ik had wel iets meer medeleven en respect verwacht van jou Tim. Vooral door de manier waarop jij je in de media hebt geuit over de GGZ en psychisch lijden, had ik toch wel verwacht dat je in deze situatie had kunnen aanvoelen dat dit meisje mogelijk niet lekker in haar vel zit. Ik vind de aflevering altijd hartstikke leuk maar hier walg ik van!

 58. TastyLimes

  TastyLimes

  3 maanden geleden

  Enorme misplaatste arrogantie, nergens voor nodig

 59. R S

  R S

  3 maanden geleden

  Jullie zijn echt waardeloze mensen! Geen mensheid in je! Ik schaam me diep voor dit hele team die dit filmt. BAH!! Om te kosten gewoon!

 60. M. Boyd

  M. Boyd

  3 maanden geleden

  Wat kan je toch een LUL zijn Tim

 61. Vela Bass Boost

  Vela Bass Boost

  3 maanden geleden

  Mensen moeten hun *** is houden met dat hij niet aardig was. Als jij opgelicht zou worden ga je dan ook gezellig met em aan de koffie? nee

 62. Kc.annica

  Kc.annica

  3 maanden geleden

  die hele opgefokte houding van Tim schiet de laatste tijd zo verkeerd bij me. Dat pushen van iemand een hoekje om vervolgens een reactie uit te lokken wordt een beetje oud. Er is ook geen ruimte voor iemand om iets in te brengen wanneer je zo weer onderbroken wordt. Heel jammer dit. Fix die attitude ff man.

 63. eva rensman

  eva rensman

  3 maanden geleden

  Awh ik vind haar echt een beetje zielig man

 64. Isa DanceHero

  Isa DanceHero

  3 maanden geleden

  Zo'n lul was tim toch niet? Je kan toch niet mensen hun geld jatten en sorry zeggen maar niks oplossen?

 65. dropje 777

  dropje 777

  3 maanden geleden

  Vieze hufter is Hofman.

 66. Koen vd lol

  Koen vd lol

  3 maanden geleden

  Volgens mij weet die vrouw meer als dat ze doet voorkomen.. Zeker niet zielig

 67. Partyfreaker

  Partyfreaker

  3 maanden geleden

  Tim begint een beetje een lul te worden.

 68. Big Wooo Locsta

  Big Wooo Locsta

  3 maanden geleden

  Ipv zo'n meisje zo hard aan te pakken kun je Dat beter bij zo'n tyfus hoeren bedrijf als NS doen

 69. Big Wooo Locsta

  Big Wooo Locsta

  3 maanden geleden

  Big up naar BOOS voor de shoutout naar 101 Barz

 70. Babette D

  Babette D

  3 maanden geleden

  Oke.. Tim zijn houding kan anders. Maar dat hebben we allemaal wel eens. En melany ja meid... als ik mijn rekeningen niet betaal kan ik ook niet zeggen ja dat is niet expres geweest... helaas succes joooow

 71. h4x0y

  h4x0y

  3 maanden geleden

  Heerlijke aflevering. Als Tim na 2 minuten was gestopt, dan had Melanie nét niet voldoende bewustzijn om te stoppen met haar acties. Althans, zo kwam ze over.

 72. iristom23

  iristom23

  3 maanden geleden

  Normaal vind ik je om te gillen Tim maar hier ben je gewoon echt lul!!!

  • bouytt guyt

   bouytt guyt

   3 maanden geleden

   Sorry maar dit is echt zielig. Ze probeert het nog goed te maken en jij lacht haar gewoon uit! Schandalig ben je sorry.

 73. Arjan Bakker

  Arjan Bakker

  3 maanden geleden

  Ik vind het eigenlijk bijzonder dat zoveel mensen zoveel moeite hebben met hoe boos hiermee omging. Iedereen lijkt te vinden dat "dit meisje (wat al denigrerend is) probeert gewoon der droom te volgen". Vergeet iedereen hierin dat er dus al enorm veel klachten, 2 jaar lang, zijn. Als dit het allereerste gesprek was geweest met deze ondernemer (niet meisje), dan was ik het eens geweest. Maar dit is dus al 2 jaar een probleem. Dan mag je best wat harder zijn want door niet te betalen kunnen andere mensen wellicht hun droom niet volgen. En ja, uitlachen is nooit netjes, maar een ondernemer die zodanig weinig weet over heel basis zakendoen is ook lastig serieus te nemen. Ik vind niks mis met deze aflevering, en vind de excuses die Tim aanbied dus eigenlijk ook niet nodig... Nogmaals: 2 jaar lang gaat het mis, en ze bestaat al 8 jaar... Dan verwacht je echt meer van een bedrijf!

  • bouytt guyt

   bouytt guyt

   3 maanden geleden

   Very nice video...Great :)?

 74. ceerw buty

  ceerw buty

  3 maanden geleden

  Niet hoogmoedig worden Tim, blijf je werk zorgvuldig en correct doen. Lijkt dat je een beetje naast je schoenen gaat lopen.

 75. Marwa

  Marwa

  3 maanden geleden

  Ander beeld van jou gekregen nu door deze aflevering. Jammer!

  • ceerw buty

   ceerw buty

   3 maanden geleden

   enorme fout maakt om hier iets te kopen. Krijg je het niet en daardoor extra geld moet uitgeven wat ze niet hebben. Die mensen zitten hierdoor nog meer in de shit en kunnen

 76. Simon K

  Simon K

  3 maanden geleden

  Al dat gejank over Tim, als je jaren lang bullshit verhalen en bloedzuigende irritante smoesjes over je heen krijgt, dan snap ik dat je zelf ook een keer je eigen een beetje laat kennen. En dat hij er om moest lachen, had hij moeten huilen dan? Was ook te raar voor woorden, ik weet het niet 10x zeggen.. nee tim, goed gedaan kerel, als je je klanten zo naait verdien je t om zo behandeld te worden. Of ga je als een dief die de handtas van je moeder steelt poeslief behandelen als hij voor je neus staat en alleen maar "ja ik weet het niet" uitkraamt als je hem vraagt wat hem bezielde?

 77. Miciso

  Miciso

  3 maanden geleden

  wij hebben nu een whatsapp nummer. ze werkt alleen thuis als een dropshipper??

 78. L R

  L R

  3 maanden geleden

  Da weedik nie

 79. bouytt guyt

  bouytt guyt

  3 maanden geleden

  huisjesmelker met een miljoen vind ik dit heerlijk om te zien, tegen deze dame vind ik het niet terecht nadat ze zich kwetsbaar opstelt.

 80. notswhiteley

  notswhiteley

  3 maanden geleden

  Iedereen hier is echt seksistisch bezig, alleen omdat het een vrouw is is het ineens zielig. Als daar een man stond met zulke lege antwoorden dan liep niemand zo te zeiken. Ja Tim is een beetje bot, maar deze troela maakt wel lachend mensen duizenden euro's afhandig.

  • bouytt guyt

   bouytt guyt

   3 maanden geleden

   sorry maar we zouden willen dat jij je excuses gaat aanbieden

 81. Sannanas

  Sannanas

  3 maanden geleden

  Ook is ze al permanent gesloten, en is bestellen op de webshop niet meer mogelijk. Dit was al bekend in het nieuws voordat deze boos-aflevering online kwam!

 82. Cheetah

  Cheetah

  3 maanden geleden

  Vies mannetje ben je wel hoor Tim. Tegen kleine ondernemers en dropshippers keihard zijn, maar tegen grote bedrijven en overheids instanties ben je opeens een heel ander persoon. Jammer.

 83. Luuk van Hoogstraaten

  Luuk van Hoogstraaten

  3 maanden geleden

  Is gewoon een meissie die ooit als schoolproject je een internetwinkeltje wou beginnen zonder enig zakelijk instinct... Ik vind het bijna zielig

 84. DeVlogmannen

  DeVlogmannen

  3 maanden geleden

  Maar facetimen achter het stuur op de snelweg is ook iets om boos over te worden tbh

 85. scaza

  scaza

  3 maanden geleden

  Grappig hoe jullie precies doen wat ze wilt. Ze speelt het slachtoffer zodat iedereen het zielig gaat vinden. Wordt eens wat slimmer, beste mensen. Ze licht mensen op en dat hoort niet. Als hier al lang klachten over zijn moet het een keer stoppen.

 86. beschuitfluiter

  beschuitfluiter

  3 maanden geleden

  Een webshop is vaak geen carrière

 87. TheONLYONE

  TheONLYONE

  3 maanden geleden

  Aah zelfs bij BOOS moeten de stagiaires de klusjes oplossen :P Was goud geweest als die ook tijdens het gesprek koffie bracht.

 88. bofooit gojo

  bofooit gojo

  3 maanden geleden

  Very nice video...Great :)?

 89. Liem Achterstevoren

  Liem Achterstevoren

  3 maanden geleden

  Sorry maar dit is echt zielig. Ze probeert het nog goed te maken en jij lacht haar gewoon uit! Schandalig ben je sorry.

  • bofooit gojo

   bofooit gojo

   3 maanden geleden

   Nice job guys?

 90. C.himen.e _

  C.himen.e _

  3 maanden geleden

  Dan is er iemand eindelijk aardig en aanspreekbaar en dan behandel je haar zo. Ze zag er inderdaad verward uit en ze is alleen staande moeder en dat lijkt me ook gwn heel zwaar. Maarja indd jmmr tim dat dit zo moest gaan.

 91. Henkjan Smit

  Henkjan Smit

  3 maanden geleden

  Waarom start zei een webshop ze is kk dom

  • Joker

   Joker

   3 maanden geleden

   Nee, jij komt lekker slim over.

 92. Amber Anonymous

  Amber Anonymous

  3 maanden geleden

  Ben ik de enige die héél geïrriteerd raakte van haar moeder met "Er zijn ergere dingen in de wereld?". Stel je voor dat iemand met weinig geld die nieuwe kleding nodig heeft de enorme fout maakt om hier iets te kopen. Krijg je het niet en daardoor extra geld moet uitgeven wat ze niet hebben. Die mensen zitten hierdoor nog meer in de shit en kunnen misschien wel geen eten kopen hierdoor... Voor jou zijn er mss ergere dingen in de wereld maar dit kan je niet zo lopen te schreeuwen. Als iemand die zo'n situatie wel eens heeft meegemaakt door oplichterij (Gelukkig niet zelf) schoot dit mij echt ff het verkeerde keelgat in.

 93. zijuiy wttuy

  zijuiy wttuy

  3 maanden geleden

  Wat een onrepectvolle aflevering, echt belachelijk hoe je zo kleinerend tegen iemand praat. Echt een heel nare aflevering.

 94. F Ned

  F Ned

  3 maanden geleden

  Wat een lieve vrouw! Succes met alles!

  • zijuiy wttuy

   zijuiy wttuy

   3 maanden geleden

   voortaan beter kan

 95. J B

  J B

  3 maanden geleden

  Ff serieus die zaak van melanie klopt niet, maar tim doet echt alsof hij heel de wereld aan kan.

 96. Charlotte De Godt

  Charlotte De Godt

  3 maanden geleden

  sorry maar we zouden willen dat jij je excuses gaat aanbieden

 97. Maya Cypers

  Maya Cypers

  3 maanden geleden

  Wat een lul ben.jij gast dat mens heeft missschien een burn out znnje gaat zomaar bij mensen aannellen en ze.uitschelden

 98. Ilse just me

  Ilse just me

  3 maanden geleden

  lijkt mij heel stresvol ondernemen, zelf alles moeten doen en regelen maar niet weten hoe en wat, niet weten wat je aan je leveranciers betaald hebt of niet, niet weten wat je omzet is..... dat gaat toch ook niet goed met de belastingdienst dan? zo moeilijk is het toch niet om 3 stapels te maken aan papier? 1 voor facturen die je nog moet betalen, 1 voor facturen die je betaald hebt en dan een stapel met papier waarop staat wat je wie nog terug moet betalen wegens retour zending. okey een 4e stapel met voorraad is ook handig

 99. Marco Verlingen

  Marco Verlingen

  3 maanden geleden

  Stoer man pfff

 100. Dave Velzen

  Dave Velzen

  3 maanden geleden

  Maak je winst? Ja. Deze vrouw verdient alles wat haar toekomt en ze is helemaal niet zielig. Goed gedaan Tim! En die moeder moet ook lekker haar grote muil houden, Melanie is een oplichtster, slechte zakenvrouw en ze kan blijkbaar wel vriendelijk mensen te woord staan wanneer er een camera op haar gericht staat. Dus snap niet waarom iedereen zit te janken in de comments dat Tim zo gemeen is.

Volgende